PROGRAMACIÓ 2022

PAUL FUSTER

Folk Rock

Nova York / Catalunya

​​​​​​​


Divendres, 23 de desembre a les 20,30 h
Ermita de Santa Maria del Camí
 


Inclassificable i rupturista

 

Músic inclassificable, autosuficient i rupturista, es mou en el seu distintiu folk-rock d’arrel estatunidenca. Nascut a Minnesota, crescut a Nova York, on va formar part de la banda experimental Proton-Proton, i establert des del 2011 a Cardona. 

Constructor de les seves pròpies guitarres, bicis, sonoritats i mons particulars. Paul Fuster és un univers en si mateix i un artista capaç de crear universos a cada concert.

 

MATTHEW McDAID

Folk

Irlanda / Catalunya
 


Dissabte, 24 de desembre a les 12 h

La Doma


Folk costumista

 

Matthew McDaid és un jove cantautor d’origen irlandès. Des de Rupit desgrana cançons pures, amb una subtilesa intimista o amb una força explosiva. Des de la quietud i el contacte amb la natura fila melodies preciosistes, universals i commovedores.

La seva música s’adreça directa al cor i és balsàmica o punyent, així com el seu directe, elemental, forjat a peu de carrer, ens recorda un trobador d’èpoques més senzilles.
 

ARRIBAR I PLOURE

Música i humor
Catalunya

 


Dijous, 29 de desembre a les 20 h
El Cau (Imesde)

 


Música + Humor

 

ARRIBAR I PLOURE és un duet format per l'actor Ricard Farré i el músic Àlex Pujols amb una recepta pròpia: música i humor! Després del seu èxit "Paraules d'antes" arriben amb un directe original, fresc i popular. Un espectacle musical ple de comèdia, cançons, jocs de paraules, crítica social i improvisació.
*Envia un mail a l'enllaç següent indicant el nom, cognoms i telèfon. Entrades disponibles segons aforament.

 

ROGER MAS

Cantautor

Catalunya
​​​​​​​Un món propi

 

 Inquiet i inclassificable, compositor particular i personal, combina la cançó d’autor catalana i europea amb bagatge anglosaxó. Ha esdevingut un dels cantautors de referència de Catalunya. La seva música està inspirada en tres pilars: les músiques modernes, la d'arrel i els sons ancestrals del món. En les seves lletres mescla la llengua del carrer, la literària i els parlars que es van perdent. Una de les millors veus del país.

 

GUILLEM RAMISA

Cantautor
​​​​​​​CatalunyaDissabte, 31 de desembre a les 12 h
La Doma
 


Polifacètic cantant i poeta

 

En Guillem Ramisa és art; és música, és poesia i sobretot és sentiment. Des de Roda de Ter, un petit reducte de l’oasi musical que és Osona, ens aporta una proposta artística original, autèntica i feta d’arrel, pura. El producte final d’en Guillem Ramisa són cançons senzilles, però no per això buides; melòdiques i plenes de llum; tranquil·les i nostàlgiques, però no per això tristes.